tisdag 22 november 2011

UTOPIN ▼ A GANG THANG


UTOPIN GÅR OCH GÄNGAR SIG!

Gäng enligt svenska akademiens ordlista:

1) (i sht i arbetarkretsar) antal personer som arbeta tillsammans, arbetslag. Lossningen (av fartyg) skulle bedrifvas med nio man i gänget.

2) (starkt vard.) sällskap, lag, klick, kotteri. Filip hade .. efter skolans slut listat sig in i ett sådant gäng, där det slarvades med sprit. – jfr HEJAR-, KAMRAT-, SKOLPOJKS-GÄNG m. fl. ▼



Utopin gillar sjömän, sprit och gänghäng och bjuder därmed in till fest i dess ära och mycket mer. Tänk Golden girls, en högstadeiklass på nittiotalet (alternativt Beverly Hills), The Warriors, ett gäng shetlandsponnys, Midi, Maxi, Efti, veni vidi vici, tolkningen är fri och friheten är eder!


KVÄLLENS DJ'S ▼

LOS MAS GALLOS
Det högsta hönset styr flocken mot tropical bass, cumbia, moombah, baile funk, kuduro, reggaeton, dancehall & champeta.

DOTTERBOLAGET
Dotterbolaget är ett seriekollektiv och ett ballt gäng generellt med bra musiksmak specifikt, vilket vi kommer få höra under kvällen.


PÅ SCEN ▼

22.00 KVÄLLENS QUIZ!

23.00 TRIM 'N' TAT GÄNGVERKSTAD
Få en fräck gängfrilla, gnugga på matchande tatueringar, gör ett hack i ögonbrynet eller låt oss dränka er i glitter!


Utopin är en bar, men inte bara; en mötesplats, din vän i vardagen. Det är en klubb i vardagsrummet och ett vardagsrum på klubben. Utopin är som det bästa av dagdrömmeri och sunt samhällsförräderi. Vi utlovar svettig fest när den är som bäst, och trots att kvällarnas tematiseringar skiftar kvarstår samma ledmotiv: villkorslös kärlek - helt utan glastak.


Bistron på Moriska Paviljongen
30/11, klockan 22-03
Fri Entré!
Bistron är tillgänglighetsanpassad.



VÄLKOMNA HEM ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar