lördag 16 januari 2010

UTOPIN DRAR TILL BERLIN


Nu är det dags för SISTA UTOPIN (på obestämd lång framtid) och efter en helt fantastisk höst med, quiz, speed dejting, 90-tals-makeover, bingo i framtiden, linedance i Amerikat, djungelexpeditioner och en massa trång DANS och KÄRLEK i en liten, liten, bar på Möllan är det dags för Utopin att dra till Berlin.

Men innan högtalarna stängs av och tomheten kniper till runt hjärtat tänkte vi ta med oss alla som vill mot en oförglömlig torsdagkväll till staden med stort B. Staden där Utopin skapades och som tar den ifrån er. Staden med läderbögar, arty lesbians och galna queers. Där fascismen och kommunismen trängdes på dom breda gatorna med trädallér och murar till slut föll.

Vi lovar inte bergheintecno, öl för en tia och fest till solen går upp. Det ända vi lovar är:
VILLKORSLÖS KÄRLEK- HLET UTAN GLASTAK!

Vi ses på torsdag! Auf Wiedersehen!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
___________________________________

Host: KLUBB UTOPIN
Type: Party - Farewell Party
Start Time: Thursday, 21 January 2010 at 20:00
End Time: Friday, 22 January 2010 at 01:00
Location: Balthazar
Street: Claesgatan 3, Malmö, Sweden

1 kommentar:

  1. TIPS: Du kan vara läderbög, nazist, pretentiös liten konsttjej, glad tyskturkisk falafelbakare, wannabe-tysk-svensk som hänger i berlin, en club mate eller bratwurst, det tyska språket, en nttiotals tecnorejvare, eller en sån där söt åttiotalskille som slår med en stor hammare mot muren, anarkistpunkare som bor på en squat eller en random berlinbo. Du kan vara en lind på Unter den Linden eller Lidl.

    Vad är det första du tänker på när du tänker på Berlin?

    SvaraRadera